fbpx

Domeniul IT explicat pe intelesul tau

Iti ofer materiale prin care tu sa inveti  IT intr-un mod rapid si usor, de la zero.

Eu sunt Ramon si de 12 ani imi place sa fac IT-ul pe intelesul tuturor. Sunt aici sa ofer explicatii pas cu pas, astfel incat sa inveti rapid si usor, ajungand la o cariera profitabila in IT.

Am pregatit pentru tine 6 Lectii GRATUITE despre cum sa lucrezi in IT pornind de la 0, in mai putin de 180 de zile. Introdu adresa ta de mail si bucura-te de ele. 👇

Aparitii

TP-LINK-ramon-nastase

Peste 3000 de persoane au participat la cursurile online create de mine

Cursuri IT online

Alege aria din IT care te intereseaza

Retele de Calculatoare

Cu aceasta arie a IT-ului am inceput. Mi-a placut faptul ca puteam sa conectez lumea si usor, usor sa-mi formez propriul Internet. Astfel mi-am dezvoltat o pasiune de invatare (si predare) pentru aceasta arie.

Programare cu Java

Un trend in continua crestere si expansiune. Am ramas surprins prima data cand am dat de ea pentru ca puteam sa fac un calculator sa faca ceea ce ii spuneam eu. Asta m-a surprins si m-a facut curios.

Curs Securitate Cibernetica by Ramon Nastase

Securitate Cibernetica

Hacking…. mi-a sunat mereu bine acest termen. Poate pentru ca este un termen „la moda”, dar mereu am stiut ca trebuie sa stiu foarte multe pentru a ma considera cu adevarat un Hacker. Asta m-a motivat.

Curs Linux & Servere by Ramon Nastase

Linux & Servere

Foarte mult timp mi-am pus intrebarea legata de Servere. „Oare ce este un Server ? cum arata ? si mai ales cum functioneaza ?” Intr-un final am aflat si bineinteles  ca mi-am facut propriile Servere (in Linux).

 

Mentorat in IT

Fiecare dintre noi are nevoie de un indrumator, o persoana in viata care sa ne ghideze.

Acum ai sansa de a progresa si de a invata accelerat pe orice arie ai nevoie din domeniul IT. Astfel, vei ajunge la un nou nivel in cariera ta si poti alege un nou job sau avansa la unul mult mai bun.

Apasa pe buton si programeaza acum, o discutie gratuita cu colegii mei de la TeachBit.ro, platforma de educatie in IT si tehnologie.

ramon nastase laptop

VIDEO tutoriale despre it

Tutoriale IT care te-ar putea interesa

 

Eu sunt Ramon Nastase

Ramon Nastase 2021
Imi place sa fac IT-ul pe intelesul tuturor. Am fost trainer in corporatie si cunosc cat de important e sa se explice conceptele complicate intr-un mod cat mai simplu si clar.
In ultimii 10 ani de cand fac IT am avut ocazia sa:
– am instruit personal peste 300 de persoane
– sustinut peste 1.000 de ore de training
– instruiesc peste 4.100 de cursanti online
– particip si sa vorbesc la zeci de conferinte in domeniu
– dezvolt o comunitate online de peste 100.000 de oameni
Tot in aceasta perioada mi-am focusat atentia in a obtine cateva certificari de renume din domeniu: Cisco CCNP, CCNA R&S, CCNA Voice, CCNA Security, CompTIA Security+, Linux LPIC-102
… ma consider a fi un IT-ist Optimist, pasionat de Educatie. Cred in tehnologie, cred in educatie si in puterea lor de a ne oferi Libertatea, Progresul si Bucuria de a face lucrurile in fiecare zi, de care fiecare dintre noi are nevoie.
Acesta este motivul pentru care eu am ales sa dau o forma simpla si clara, cunostintelor pe care le-am obtinut in ultimii 12 ani si sa le pun intr-un format care sa-i ajute pe cei care doresc o cariera in IT, sa inceapa si sa reuseasca.
Sunt trainer, autor si co-fondatorul companiei TeachBit care se axeaza pe formarea si training-ul persoanelor care vor sa-si inceapa o cariera in domeniul IT.
Ramon nastase A

Retele sociale

40.000+ abonati

18.000 urmaritori

6.000 urmaritori

4.000+ contacte

Cursurile mele au ajutat peste 3 mii de persoane sa inteleaga IT-ul mai bine

Iata ce spun alte persoane despre mine

ramon nastase teachbit pareri 6
ramon nastase pareri 2
ramon nastase pareri
ramon nastase cursuri
ramon nastase pareri 5
ramon nastase pareri 4
ramon nastase pareri 2
ramon nastase pareri 3

Blog cu tutoriale despre it

Articolele cele mai recente de pe Blog

 

Incepe GRATUIT in IT prin 6 Lectii pe email

 

Am pregatit pentru tine 6 Lectii Gratuite despre cum sa obtii un job in IT pornind de la 0, in mai putin de 12 luni. Introdu adresa ta de mail si bucura-te de ele.  

Ramon Nastase