Despre Ramon

Te Salut !

        Numele meu este Ramon Nastase, am 23 de ani si sunt Pasionat de IT&C (Retelistica, Linux, Securitate si Tehnologie in general), Training si Dezvoltare Personala.

Despre Retelistica

ramon nastase

        Am inceput retelistica in liceu, mai exact in clasa a 10-a, cand m-am inscris la cursul de CCNA. Cursul l-am facut intr-o forma mai lenta (un modul / semestru) si l-am terminat in clasa a 12-a, moment in care am decis sa invat pentru certificare. Dupa o perioada intensa de pregatire (2 luni, la varsta de 18 ani) am reusit sa trec examenul si am decis ca este timpul pentru o provocare si mai mare: CCNA Security.

        De data aceasta am vrut sa fac totul de unul singur, fara ajutorul unei academi/instructor care sa ma pregateasca.

        Pentru acest examen am studiat 3 luni si am reusit sa trec certificarea cu brio in luna martie 2013.

        In luna mai a anului 2013 am castigat Concursul National de Retele de Calculatoare, AcadNet. In urma acestui concurs am fost admis ca olimpic la Facultatea de Automatica si Calculatoare, Universitatea Politehnica din Bucuresti.

Iata un articol scris recent de cei de la Cisco Romania:


Iata o lista cu o parte din certificariile pe care le-am acumulat de-a lungul timpului:

lista certificari ramon nastase

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iata un alt proiect la care lucrez cu mare drag in momentul de fata (SafeBit - dispozitiv de securitate pentru securizarea Caselor Inteligente):

 

 

Despre Carti si Dezvoltare Personala

La inceputul anului 2016 am inceput sa citesc carti din diferite domenii (psihologie, marketing, self-help, vanzari, comunicare etc.) si pot spune ca m-au schimbat total. Mi-au oferit o cu totul alta viziune asupra lumii in care traim si m-au ajutat sa-mi schimb dramatic modul in care:

  • Gandesc (pozitiv si axat pe obiective),
  • Imi gestionez banii (sunt cumpatat, economisesc),
  • Investesc in Sanatate (fac sport in fiecare zi, mananc sanatos),
  • Acord atentie partenerei de viata, familiei etc.

        La inceputul anului 2016 mi-am spus: "Gata, trebuie sa ma dezvolt, trebuie sa cresc cat mai mult ,sa invat cat mai multe lucruri din domenii diferite (nu doar IT) si este timpul sa ma apuc de citit."

        De atunci si pana acum (la data scrierii acestui articol - Decembrie 2016) am citit 50 de carti, am participat in fiecare luna la cel putin 2 seminarii (cu teme diferite: IT, marketing, Public Speaking, etc.), am ascultat mai bine de 20 de carti in format audio si am cunoscut foarte multi oameni din domenii diferite.

        In 2 cuvinte: Am Progresat. Si o poti face si TU ! Citeste articolele de pe acest site, citeste cartea pe care o recomand saptamanal, incepe sa investesti in tine, iar in timp vei vedea cat de multe se vor schimba in viata ta !

Iti recomand sa incepi de AICI si mai ales cu aceasta carte ! Spor la citit 🙂

Despre Fitness

cum pot sa slabesc repede 20 kg ramon nastase

        Am inceput sa merg la sala la varsta de 14 ani pe cand inca eram in scoala generala (aveam 73 kg si o inaltime de 1.86m, skinny-fat) . Faceam cateva exercitii pe care mi le mai spuneau baietii prin sala, dar habar nu aveam ce fac.

        Nu aveam habar de nutritie, antrenament, odihna, dar in timp am inceput sa acumulez tot mai multe informatii si experienta. Citind si experimentand am reusit, ca la varsta de 19 ani, sa fac indreptari cu 180 kg, genuflexiuni cu 140 kg si impins cu 120 kg.

        Din acel moment (aveam 96 de kg) si pana acum (cand am 76kg), am reusit sa slabesc 20 de kg si am invatat foarte multe lucruri despre nutritie si antrenament in tot acest timp.

Iti recomand sa incepi de AICI si mai ales cu aceasta carte ! Spor la citit 🙂

Intra in contact cu mine pe: