fbpx
Am lansat o noua carte! Incepe acum sa inveti programare de la zero cu Python. CLICK AICI ­čÄë­čÄë­čÜÇ­čÜÇ
Am lansat o noua carte! Incepe acum sa inveti programare de la zero cu Python. CLICK AICI ­čÄë­čÄë­čÜÇ­čÜÇ

Politica de confidentialitate

Respectam cu strictete siguranta datelor tale

 INTRODUCERE

SC TEACHBIT ROMANIA SRL respect─â confiden╚Ťialitatea oric─âror date, informa╚Ťii legate de utilizatorul ├«nregistrat pe site, precum ╚Öi a tranzac╚Ťiilor efectuate de ace╚Ötia, ├«n condi╚Ťiile ╚Öi limit─ârile impuse de lege. Sistemul nostru informatic v─â pune la dispozi╚Ťie metode adecvate pentru┬áprotec╚Ťia datelor┬ácu caracter personal ale utilizatorilor, precum ╚Öi a opera╚Ťiunilor, tranzac╚Ťiilor pe care ace╚Ötia le efectueaz─â prin intermediul https://ramonnastase.ro.

Accesul/vizitarea acestui website de c─âtre dumneavoastr─â se supune┬átermenilor ╚Öi condi╚Ťiilor de utilizare ╚Öi politicii de confiden╚Ťialitate, implic─â acceptul explicit al dumneavoastr─â cu privire la acestea ╚Öi reprezint─â ├«ntreaga ├«n╚Ťelegere (contractul) dintre p─âr╚Ťi.

Termenii ╚Öi condi╚Ťiile┬áprezentate sunt valabile ╚Öi se aplic─â pentru toate website-urile din domeniile https://ramonnastase.ro┬á╚Öi pentru care SC TEACHBIT ROMANIA SRL are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste website-uri (a╚Öa cum exist─â ele ├«n prezent sau vor fi ulterior implementate) precum ╚Öi website-ul https://ramonnastase.ro┬ávor fi denumite generic ├«n cele ce urmeaz─â, ├«n mod individual sau colectiv site ╚Öi/sau site-uri.

În cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, și cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

 

DEFINIȚII

  1. date cu caracter personalÔÇô orice informa╚Ťii referitoare la o persoana fizic─â identificat─â sau identificabil─â; o persoan─â identificabil─â este acea persoan─â care poate fi identificat─â, direct sau indirect, ├«n mod particular prin referire la un num─âr de identificare ori la unul sau la mai mul╚Ťi factori specifici identit─â╚Ťii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
  2. prelucrarea datelor cu caracter personalÔÇô orice opera╚Ťiune sau set de opera╚Ťiuni care se efectueaz─â asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, ├«nregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezv─âluirea c─âtre ter╚Ťi prin transmitere, diseminare sau ├«n orice alt mod, al─âturarea ori combinarea, blocarea, ╚Ötergerea sau distrugerea;
  3. stocareaÔÇô p─âstrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
  4. sistem de eviden╚Ť─â a datelor cu caracter personalÔÇô orice structur─â organizat─â de date cu caracter personal, accesibil─â potrivit unor criterii determinate, indiferent dac─â aceast─â structur─â este organizat─â ├«n mod centralizat ori descentralizat sau este repartizat─â dup─â criterii func╚Ťionale ori geografice;
  5. operatorÔÇô orice persoana fizic─â sau juridic─â, de drept privat ori de drept public, inclusiv autorit─â╚Ťile publice, institu╚Ťiile ╚Öi structurile teritoriale ale acestora, care stabile╚Öte scopul ╚Öi mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
  6. ter╚ŤÔÇô orice persoan─â fizic─â sau juridic─â, de drept privat ori de drept public, inclusiv autorit─â╚Ťile publice, institu╚Ťiile ╚Öi structurile teritoriale ale acestora, alta dec├ót persoana vizat─â, operatorul ori persoana ├«mputernicit─â sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei ├«mputernicite, sunt autorizate s─â prelucreze date;
  7. destinatarÔÇô orice persoan─â fizic─â sau juridic─â, de drept privat ori de drept public, inclusiv autorit─â╚Ťile publice, institu╚Ťiile ╚Öi structurile teritoriale ale acestora, c─âreia ├«i sunt dezv─âluite date, indiferent dac─â este sau nu ter╚Ť; autorit─â╚Ťile publice c─ârora li se comunic─â date ├«n cadrul unei competen╚Ťe speciale de anchet─â nu vor fi considerate destinatari;
  8. date anonimeÔÇô date care, datorit─â originii sau modalit─â╚Ťii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoan─â identificat─â sau identificabil─â;
  9. date de tip ÔÇ×adres─â de businessÔÇŁÔÇô date care includ numele, func╚Ťia, adresa de business, num─ârul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organiza╚Ťii, ├«n aceasta calitate. Datele tip ÔÇ×adres─â┬áde businessÔÇŁ nu intr─â ├«n categoria datelor cu caracter personal;
  10. date statisticeÔÇô date care au fost ob╚Ťinute ca urmare a prelucr─ârii de c─âtre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane ╚Öi sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice ╚Öi/sau de informare, promovare.

 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER CONFIDEN╚ÜIAL ╚śI CONFIDEN╚ÜIALITATEA ACESTORA

Conform cerin╚Ťelor Legii nr. 677/2001┬ápentru protec╚Ťia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi libera circula╚Ťie a acestor date, modificat─â ╚Öi completat─â ╚Öi ale┬áLegii nr. 506/2004┬áprivind prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi protec╚Ťia vie╚Ťii private ├«n sectorul comunica╚Ťiilor electronice ╚Öi OUG 13/24.04.2012, SC TEACHBIT ROMANIA SRL poate colecta de la dumneavoastr─â date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastr─â ╚Öi dac─â acestea sunt furnizate ├«n mod voluntar.

SC TEACHBIT ROMANIA SRL administreaz─â ├«n condi╚Ťii de siguran╚Ť─â ╚Öi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furniza╚Ťi despre dumneavoastr─â ori despre o alt─â persoan─â.

SC TEACHBIT ROMANIA SRL folose╚Öte datele cu caracter personal colectate, inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat, configura╚Ťia browserului ╚Öi loca╚Ťia dumneavoastr─â, ├«n┬áurm─âtoarele scopuri:

ÔÇô Pentru personalizarea paginilor (de exemplu pentru afi╚Öarea con╚Ťinutului ├«n limba selectat─â)

ÔÇô Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastr─â.

ÔÇô Pentru a livra servicii precum buletinele de ╚Ötiri, evenimentele sau produsele pe care le-a╚Ťi cerut sau achizi╚Ťionat.

ÔÇô Pentru a ne ajuta sa cream ╚Öi s─â publicam con╚Ťinutul cel mai relevant pentru dumneavoastr─â.

ÔÇô Pentru a asigura accesul la sec╚Ťiuni cu acces limitat ale site-ului.

ÔÇô Pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea securit─â╚Ťii accesului la serviciile oferite

 

COLECTAREA DE DATE CU CARACTER PERSONAL 

Suplimentar fa╚Ť─â de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ulSC TEACHBIT ROMANIA SRL implic─â ╚Öi formularele de plat─â online prezentate dumneavoastr─â atunci c├ónd efectua╚Ťi o tranzac╚Ťie e-Commerce pe unul din website-urile comercian╚Ťilor web care folosesc solu╚Ťiile ecomhackers.ro vor trebui completate cu toate informa╚Ťiile solicitate ╚Öi marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe Site-ul https://ramonnastase.ro în următoarele scopuri:

ÔÇô expedierea ╚Öi facturarea produselor/serviciilor comandate de c─âtre dumneavoastr─â;

ÔÇô efectuarea, procesarea ╚Öi monitorizarea pl─â╚Ťii online;

ÔÇô livrarea produselor/serviciilor comandate;

ÔÇô rezolvarea anul─ârilor sau pl├óngerilor referitoare la comand─â, serviciile sau produsele achizi╚Ťionate;

ÔÇô asigurarea securit─â╚Ťii tranzac╚Ťiei e-Commerce/pl─â╚Ťii online prin aplicarea de filtre antifraud─â;

ÔÇô trimiterea de buletine informative periodice ÔÇô cu aprobarea dumneavoastr─â.

Informa╚Ťiile ├«nregistrate sunt destinate utiliz─ârii de c─âtre operator ╚Öi sunt comunicate numai urm─âtorilor destinatari: partenerii contractuali, b─ânci, ter╚Ťe magazine virtuale sau firme de curierat.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezv─âluite f─âr─â consim╚Ť─âm├óntul dumneavoastr─â ├«n caz de litigii/dispute privind fraudele la plata c─âtre urm─âtorii destinatari: B─âncile implicate ├«n procesarea pl─â╚Ťilor online, Organismele Interna╚Ťionale de Carduri ╚Öi Furnizori de servicii/produse, respectiv conform prevederilor Legii 677/2001, c─âtre institu╚Ťiile abilitate. Atunci c├ónd suntem solicita╚Ťi s─â furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezv─âluite doar acele date necesare ├«ndeplinirii obiectului solicit─ârii.

SC TEACHBIT ROMANIA SRL nu vinde, schimb─â sau ├«nchiriaz─â date cu caracter personal c─âtre ter╚Ťi.

SC TEACHBIT ROMANIA SRL va trimite unul sau mai multe mesaje de email la adresa dumneavoastr─â de email mesaje de email pot con╚Ťine rezultatul tranzac╚Ťiei efectuate, chitan╚Ťa de plat─â, solicit─âri de verificare suplimentar─â a tranzac╚Ťiei.

Prin continuarea tranzac╚Ťiei e-Commerce prin intermediul Site-ului https://ramonnastase.ro┬áv─â exprima╚Ťi expres consim╚Ť─âm├óntul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ├«n sistemul de eviden╚Ť─â informatizat de c─âtreS C TEACHBIT ROMANIA SRL.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficia╚Ťi de dreptul de acces, de interven╚Ťie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale ╚Öi dreptul de a v─â adresa justi╚Ťiei. Totodat─â, ave╚Ťi dreptul s─â v─â opune╚Ťi prelucr─ârii datelor personale care v─â privesc ╚Öi s─â solicita╚Ťi ╚Ötergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, v─â pute╚Ťi adresa cu o cerere scris─â, datat─â ╚Öi semnat─â la adresa po╚Ötal─â prezentat─â ├«n┬ásec╚Ťiunea Contact┬ásau prin e-mail la adresa [email protected] . De asemenea, v─â este recunoscut dreptul de a v─â adresa justi╚Ťiei.

REGULI PRIVIND ACCESAREA SITE-ULUI

Utilizatorul accept─â c─â administratorul site-ului poate stabili reguli ╚Öi limit─âri privind folosirea serviciilor. Accesarea serviciilor ╚Öi a con╚Ťinutului anumitor sec╚Ťiuni ale site-ului se realizeaz─â folosind┬ánumele de cont ╚Öi parola.

UTILIZAREA COOKIES

Putem plasa un┬áÔÇ×cookieÔÇŁ┬ápe computerul dumneavoastr─â personal.┬áUn cookie este un fi╚Öier mic┬ápe care serverele noastre ├«l trimit computerului dumneavoastr─â ╚Öi pe care computerul dumneavoastr─â ├«l trimite ├«napoi de fiecare dat─â c├ónd accesa╚Ťi o pagin─â de pe site-ul nostru. Cookies ne ajut─â s─â v─â recunoa╚Ötem atunci c├ónd reveni╚Ťi, pentru a personaliza ╚Öi a seta limba de afi╚Öare ├«n func╚Ťie de solicit─ârile dumneavoastr─â. Folosim cookie-urile pentru a str├ónge datele sesiunii ├«n mai multe scopuri, ├«n special pentru a personaliza ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťele dumneavoastr─â individuale de vizionare.

Majoritatea browserelor de Internet accept─â automat cookie-urile. Cu toate acestea, pute╚Ťi s─â dicta╚Ťi browserului utilizat, prin editarea op╚Ťiunilor acestuia, s─â opreasc─â acceptarea cookie-urilor ╚Öi s─â v─â avertizeze ├«nainte de a accepta un cookie din site-urile pe care le vizita╚Ťi. Dac─â decide╚Ťi s─â nu ne accepta╚Ťi cookie-urile, ve╚Ťi putea totu╚Öi s─â accesa╚Ťi acele p─âr╚Ťi din site-ul nostru care sunt disponibile publicului general, dar nu ve╚Ťi putea vizualiza anumite informa╚Ťii de pe site-ul nostru, nu ve╚Ťi putea utiliza anumite caracteristici concepute pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa dumneavoastr─â pe site-ul nostru sau accesa multe din serviciile oferite de acesta.

ATENȚIE LA PHISHING

ÔÇ×Phishing-ulÔÇŁ┬áreprezint─â o┬átehnic─â de furt al datelor sensibile┬á(├«n special a num─ârului cardului). Aceasta const─â ├«n reproducerea exact─â a unei pagini de internet, care de╚Öi este identic─â cu pagina original─â, este o imita╚Ťie. Poate afi╚Öa inclusiv adresa de Internet ├«n bara de adrese. Pentru a v─â proteja trebuie neap─ârat s─â verifica╚Ťi urm─âtoarele:

ÔÇô Adresa paginii de Internet trebuie s─â ├«nceap─â cu┬áhttps://

ÔÇô ├Än bara de stare, din partea de jos a navigatorului, s─â fie afi╚Öat─â ╚Öi s─â se afi╚Öeze l─âc─â╚Ťelul galben (care indic─â faptul c─â pagina este securizat─â).

ÔÇô Navigatorul nu trebuie s─â afi╚Öeze nicio eroare de securitate.

ÔÇô Adresa pentru care a fost emis certificatul de securitate s─â fie cea a site-ului. Ap─âsa╚Ťi pe l─âc─â╚Ťel.

https://ramonnastase.ro┬ánu v─â va solicita┬ániciodat─â┬ácodul pin, data expir─ârii sau codul CVV2/CVC2 dec├ót ├«n formularul de plat─â.┬áNu trimite╚Ťi datele despre card prin email, telefonic sau prin alte formulare.