Chat with us, powered by LiveChat

Politica de retur

Conform legislatiei in vigoare, RamonNastase.ro iti ofera dreptul de a returna produsele fizice si de a primi banii inapoi pentru produsele online in maximum 30 zile calendaristice, fara sa dai vreo explicatie.

Important: Toate cheltuielile aferente returnarii produselor fizice vor fi suportate de catre tine iar rambursarea contravalorii produsului / produselor se va face in termen de 30 zile calendaristce de la primirea notificarii de retragere.

Consecintele returnarii / cererii de ramburs

  • Daca alegi sa returnezi produsele fizice, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la tine nu mai tarziu de 30 zile de la data primirii cererii de returnare.
  • La rambursarea costului pentru produsele online, sistemul va suspenda automat accesul la produsul respectiv precum si la posibilele actualizari gratuite sau bonusuri.

Te informam ca ne rezervam posibilitatea de a amana rambursarea pana in momentul in care primim produsele sau pana in momentul in care ne-ai furnizat dovada ca ai trimis catre noi produsele ce fac obiectul returnarii.

Daca ne-ai indicat un cont bancar, vom efectua rambursarea folosind acest cont bancar sau contul bancar folosit la achizitionarea produsului.

Procedura de returnare / ramburs

Pentru a cere ramburs in cazul produselor online, ne poti anunta pe email la [email protected] specificand numarul comenzii pentru care vrei sa primesti ramburs.

In cazul in care vrei sa returnezi un produs fizic, e necesar ca in termen de 30 zile calendaristice de la data primirii lui sa ne informezi cu privire la decizia ta de a returna produsul, folosind o declaratie neechivoca, pe email la [email protected] sau completand formularul de mai jos.

In orice situatie, iti vom trimite prin email confirmarea de primire a cererii de returnare. Te rugam sa ne expediezi produsul / produsele la adresa Str. Gheorghe Lazar Nr.9, Timisoara obligatoriu insotite de factura aferenta, iar in decurs de maximum 30 zile de la data la care ne-ai comunicat cererea de returnare.