Politica de retur

Primesti garantie 200% la orice comanda

Conform legislatiei in vigoare, RamonNastase.ro iti ofera dreptul de a returna produsele fizice si de a primi banii inapoi pentru produsele online in maximum 30 zile calendaristice, fara a fi nevoie de explicatii.

Important: Toate cheltuielile aferente returnarii produselor fizice vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului / produselor se va face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere.

Nota informativa in legatura cu rambursarea comenzilor

  • Pentru toate produsele online si fizice , rambursarea se face (pentru orice suma) in termen de maxim 14 zile de la primirea cererii de returnare. Clientul isi va primi suma achitata inapoi atat timp cat cererea de rambursare a fost facuta in primele 30 de zile de la achizitia produsului.
  • La rambursarea sumei achitate pentru produsele online, toti clientii isi vor pastra accesul la produsele achizitionate (exceptand produsele pe baza de abonament lunar/anual sau pentru orice alta perioada) si vor primi update-uri constante la acestea.

Te informam ca ne rezervam posibilitatea de a amana rambursarea pana in momentul in care primim produsele sau pana in momentul in care avem toate datele de retur (nume, numarul comenzii si contul bancar al clientului pentru transferul sumei) si/sau pana cand a fost facuta dovada returului pentru produsele fizice.

Procedura de returnare / ramburs

Pentru a cere rambursarea achizitiei pentru produsele online, ne puteti anunta pe email la [email protected] specificand numarul comenzii pentru care vrei sa primesti ramburs.

In cazul in care doriti sa returnati un produs fizic, e necesar ca in termen de 30 zile calendaristice de la data primirii lui sa ne informati cu privire la decizia dvs de a returna produsul, pe email la [email protected]

In orice situatie, veti primi prin email confirmarea de primire a cererii de returnare. In cazul in care ati achizitionat un produs fizic, va rugam sa ne expediezi produsul / produsele la adresa Str. Gheorghe Lazar Nr.9, Timisoara obligatoriu insotite de factura aferenta.