fbpx

Termeni si conditii

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului

Termeni si Conditii 

Accesarea si folosirea acestui site, implica cunoasterea, acceptarea si respectarea in totalitate de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor detaliate mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Definitii si Termeni

ramonnastase.ro – platforma online detinuta de catre societatea NASTASE RAMON-ADRIAN PFA, cu sediul in Timisoara, Calea Aradului, nr. 97, Sc. A, Demisol 1 judetul Timis, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Timis sub nr. F35/1123/10.10.2019, avand CUI nr. 36888414. Pentru facilitarea transmiterii corecte a informatiilor vom utiliza termenul ‚Äúplatforma‚ÄĚ atunci cand ne referim la securitateit.com, teachbit.ro, respectiv platforma de Cursuri IT.

Vanzator Рsocietatea NASTASE RAMON-ADRIAN PFA detinatorul platformei ramonnastase.ro. 

Cumparator – orice persoana fizica cu varsta peste 16 ani sau orice persoana sau entitate juridica inregistrata pe platforma ramonnastase.ro prin crearea unui cont de utilizator.

Client – orice persoana fizica cu varsta peste 16 ani sau orice persoana sau entitate juridica inregistrata pe platforma ramonnastase.ro prin crearea unui cont de utilizator.

Utilizator – orice persoana fizica cu varsta peste 16 ani sau orice persoana sau entitate juridica care detine un cont de utilizator in cadrul platformei ramonnastase.ro.

Cont de utilizator – sectiunea din platforma formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Utilizatorului accesul la sectiunile si produsele din platforma si care contine informatii despre Utilizator si istoricul acestuia in platforma (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.). Utilizatorul este responsabil de actualizarea informatiilor referitoare la adresa de mail si parola si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte si complete.

Continut – (1) toate informatiile de pe platforma care pot fi vizitate, vizualizate sau accesate prin utilizarea unui echipament electronic (PC, laptop, tableta, smartphone, etc);

(2) – orice e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

(3) – orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

(4) – orice informatie legata de produsele si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;

(5) – orice informatie legata de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

(6) – orice date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Comanda –¬† un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul platformei intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe platforma. Comanda este acceptat de catre Vanzator numai dupa efectuarea platii contravalorii acesteia de catre Client. Dupa efectuarea platii Vanzatorul va emite factura fiscala care va fi transmisa cumparatorului prin email sau poate fi descarcata de catre acesta de pe platforma – din Contul de utilizator.

Tranzactie ‚Äď incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre Vanzator Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de plati agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Comunicari Comerciale ‚Äď mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)¬† continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Bunuri si Servicii afisate pe platforma, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.¬†¬†

Contract ‚Äď acordul stabilit intre Vanzator si Cumparator ca urmare a acceptarii de catre Cumparator a ofertei prezentate de catre vanzator in cadrul platformei online. Acceptarea ofertei se realizeaza prin lansarea Comenzii si realizarea platii de catre Cumparator.

Prin inregistrarea unei Comenzi pe platforma, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

Comanda si informatiile din Termeni si Conditii puse la dispozitie de catre Vanzator pe platforma vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

 

 Informatii despre produse si abonamente

Vanzatorul face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile (in cazul produselor fizice – carti) si descrierea fiecarui produs in parte. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

Despre Platforma IT

Preturile afisate pe site, la fiecare produs in parte, nu contin TVA.

Plata se poate face prin oricare dintre urmatoarele modalitati: online cu cardul (prin Stripe) sau transfer bancar (doar in cazul abonamentului anual) urmand pasii de plata si instructiunile de plata oferite cu ocazia efectuarii platii.

Nu suntem responsabili pentru procesarea in mod eronat a platii. Nu suntem responsabili pentru erorile inregistrate prin intermediul sistemului de plata, inclusiv, dar fara a se limita la pierderile pe care le-ati suferi utilizand sistemul de plata cu cardul.

Clientul are obligatia de a opta pentru modalitatea de plata aleasa la momentul alegerii tipului de abonament, prin bifarea optiunii corespunzatoare, conform pasilor de achizitionare a abonamentului. Este posibil sa beneficiati de diverse discounturi sau alte beneficii pentru achitarea abonamentului pentru mai multe luni in avans. Aceste beneficii vor fi aduse la cunostinta publicului prin publicarea pe site si prin mijloacele de promovare alese de catre Societate.

Societatea va emite Clientului o factura fiscala pentru produsele sau abonamentul/abonamentele achizitionate de pe site, scop in care Clientul va furniza Societatii toate informatiile necesare.

Factura fiscala pentru orice comanda (inclusiv pentru platile recurente) va putea fi regasita in contul clientului si descarcata de acolo (https://clienti.ramonnastase.ro/). Odata emisa, o factura nu poate fi modificata.

Plata in rate

Plata se poate face integral online sau prin transfer bancar. Nu oferim posibilitatea de plata in rate.

2) Comanda de pe site

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala.

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 16, ora Romaniei, se expediaza in cel mult o zi lucratoare.

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si Vanzatorul si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca Vanzatorul se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

Vanzatorul foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

3) Politica de retur

Toate imaginile produselor prezentate pe site au caracter orientativ, iar in cazul in care clientul nu este multumit, are dreptul de a-l returna in termen de 14 zile de la data facturarii, conform OUG 34/2014 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele √ģn afara spatiilor comerciale.

4) Inregistrarea ca membru in platforma IT – pentru clientii NASTASE RAMON-ADRIAN PFA

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

5) Confidentialitatea datelor personale – pentru clientii NASTASE RAMON-ADRIAN PFA

Vanzatorul se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre RamonNastase.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

6) Copyright – Drepturi de autor & Proprietatea intelectuala

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, materiale video etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform cerintelor legale in vigoare.

Limitare de responsabilitate

Conform legii, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

 • ¬†intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
 • deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
 • informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
 • posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
 • neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
  continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

 • produsul comandat nu este pe stoc
 • identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

7) Drepturile utilizatorilor (vizitatori / clienti)

Vizitarea si accesarea site-ului de catre utilizatori si de catre orice persoane, cu utilizarea corespunzatoare a serviciului, se poate face numai in 2 modalitati: ca vizitator si ca membru inregistrat (doar in conditia in care persoana respectiva a achizitionat un produs online).

In cazul achizitionarii unui produs online, contul de utilizator va fi creat la maxim 48 de ore de la achizitionare, cu acces la produsul achizitionat din momentul lansarii.

 1. Numele de user si parola de acces

Utilizatorii site-ului care beneficiaza de cont  isi asuma obligatia de a nu divulga parola de acces ori numele de user stabilite pentru utilizarea facilitatilor si a informatiilor oferite de site, precum si obligatia de a pastra in conditii de securitate parola de acces ori numele de user, mentinand stricta confidentialitate a acestora astfel incat acestea sa nu poata fi aflate de catre terte persoane. Incalcarea acestei obligatii atrage raspunderea utilizatorilor respectivi pentru orice consecinte produse, iar Vanzatorul nu are, in acest caz, nici o raspundere.

La inregistrare, fiecare utilizator va primi un identificator unic de logare pe care doar el il poate utiliza. Utilizatorii au obligatia de a instiinta imediat echipa Vanzatorul despre orice caz de utilizare neautorizata a parolei de acces si a numelui de user ori despre orice situatie in care utilizarea acestora se face de catre persoane care nu sunt inregistrate ca membri, ori despre orice situatie in care este posibil acest lucru datorita faptului ca parola de acces ori numele de user al unui utilizator au ajuns in orice mod la dispozitia unor terte persoane.

 1. Furnizarea de date si informatii

Completarea formularelor de comanda sau inregistrarea ca membru atrage obligatia utilizatorilor respectivi de a furniza date si informatii complete, exacte, actuale si reale despre acestia, cum ar fi: numele si prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa, locul de munca actual, studiile ori specializarile dobandite, precum si orice informatii care sunt solicitate pentru inscriere.

Furnizarea de catre utilizatori a oricaror date si informatii false este interzisa, iar raspunderea in acest caz apartine respectivilor utilizatori si nu Vanzatorul. Utilizatorii site-ului isi asuma obligatia de a furniza informatii, ori de a completa, preciza sau actualiza informatiile prezentate ori de cate ori acest lucru se impune sau acest lucru le este solicitat. Prin simpla lor inregistrare ca membri ori ca vizitatori, utilizatorii respectivi accepta ca RamonNastase.ro sa utilizeze si sa prelucreze datele personale transmise catre site.

 1. Materialele si informa»õiile accesibile prin intermediul site-ului

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site ori catre RamonNastase.ro isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea Vanzatorul, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Utilizatorii site-ului sunt singurii responsabili pentru materialele si informatiile postate pe site ori pentru opiniile exprimate in orice zone ale site-ului, indiferent ca este vorba despre zone accesibile tuturor utilizatorilor ori zone accesibile doar anumitor utilizatori (casute de mesaje, forum, concursuri organizate prin intermediul site-ului ori camere de chat).

Toate materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului sunt proprietatea Vanzatorul, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corespunzatoare acestora apartin Vanzatorul, astfel ca orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site inteleg si accepta acest lucru prin simpla trimitere, indiferent de modalitatea de trimitere a informatiilor ori materialelor respective. Vanzatorul poate folosi orice material introdus pe site in scopuri promotionale pe oricare alte situri sau in alte medii partenere, cu exceptia celor pentru care Vanzatorul a renuntat voluntar si la drepturile de autor in favoarea celor care au transmis materialele.

Este interzisa postarea de mesaje de orice fel care incalca ori prejudiciaza in orice mod drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane ori alte drepturi, materiale obscene ori cu continut obscen sau pornografic, materiale defaimatoare sau jignitoare, materiale avand un continut cu caracter rasial ori discriminatoriu, materiale care contin virusi, cai troieni sau altele similare care pot conduce la perturbarea functionarii site-ului ori a serviciului ori la deteriorarea in orice mod a datelor si informatiilor de pe site ori oferite de acesta.

 1. Cookies

Utilizatorii site-ului inteleg si accepta ca Vanzatorul utilizeaza ‚Äěcookies‚ÄĚ si identifica adresele IP ale utilizatorilor, pentru a determina o serie de date privind preferintele vizitatorilor, paginile din site ori paginile de web vizitate, caracteristicile computerelor utilizate pentru vizitarea site-ului ori alte date care permit Vanzatorul prestarea serviciului in cele mai bune conditii.

Utilizatorii site-ului inteleg si accepta ca prin inscrierea lor ca membri, Vanzatorul are dreptul de a le expedia saptamanal un mesaj continand un buletin de stiri (Newsletter) ori un numar de doua e-mail-uri/saptamana care pot contine materiale promotionale oferite de catre terte persoane.

Utilizatorii isi asuma obligatia de a nu introduce orice fel de virusi pe site ori in mesajele transmise altor utilizatori si de a se abtine de la orice fel de actiuni de tipul ‚Äěflooding‚ÄĚ, ‚Äěspamming‚ÄĚ, ‚Äěmailbombing‚ÄĚ sau ‚Äěcrashing‚ÄĚ, precum si de la trimiterea de mesaje nesolicitate catre orice alt utilizator.

Este interzisa, de asemenea, utilizarea de catre utilizatori a oricaror dispozitive sau programe de calculator ori orice alte mijloace care pot conduce la modificarea functionarii site-ului ori serviciului sau la impiedicarea ori tulburarea in orice mod a functionarii acestora.

 1. Drepturile Vanzatorului

Vanzatorul are dreptul sa interzica de indata, fara preaviz si fara nici o alta formalitate, accesul pe site al oricarui utilizator ori al oricarei persoane care incalca in orice mod oricare dintre clauzele prezentei conventii. In acest caz, Vanzatorulare dreptul sa inceteze de indata furnizarea serviciului catre persoanele mentionate.

Vanzatorul are dreptul de a modifica fara nici un fel de preaviz sau orice alta formalitate oricare dintre prevederile ‚ÄěTermenilor si conditiilor de utilizare a site-ului‚ÄĚ. Orice modificare este acceptata de catre utilizatorii site-ului prin simpla utilizare a oricarei facilitati oferite de site sau de serviciu ori prin accesarea site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului utilizator de a inceta de indata accesarea site-ului ori utilizarea in orice mod a serviciului.

 1. ConfidenŇ£ialitatea utilizatorului

Acest site are o politica foarte simpla si clara in legatura cu confidentialitatea utilizatorului: noi nu impartim datele personale sau adresele postei electronice cu nimeni.

Vizitatorii site-ului care se inscriu pe listele de primire de emailuri pot fi siguri ca datele lor vor fi pastrate in siguranta. Vizitatorilor care isi lasa adresa electronica le va fi ceruta intotdeauna permisiunea in cazul in care vrem sa postam adresa sau mesajul lor pe site-ul nostru. Adresele electronice ale celor care ne scriu nu vor fi postate decat daca utilizatorul insusi nu ne da permisiunea pentru aceasta.

In plus, vizita utilizatorului este anonima, in afara cazului in care el insusi nu ne da datele proprii precum: numele, adresa postei electronice, etc. Mai precis,  ramonnastase.ro, learn.ramonnastase.ro nu foloseste niciunul dintre programele care pot, in mod fortat, fara consimtamantul utilizatorului, sa citeasca datele personale de pe calculatorul acestuia.

 1. PńÉstrńÉm cu atentie datele utilizatorului

Daca utilizatorul isi lasa adresa de e-mail, noi pastram cu atentie toate datele utilizatorului care se gasesc pe acest site.

Comportamentul nostru fata de informatiile personale ale utilizatorului este foarte clar: noi nu vindem, nu imprumutam, nu distribuim si nu aratam datele personale ale utilizatorului, incluzand adresa de email, niciunei terte partii. In plus, facem un efort deosebit ca informatiile pe care le dobandim de la fiecare utilizator sa fie protejate la maxim si sigure la noi.

 1. Protectia utilizatorului

Pentru protectia utilizatorilor site-ului ramonnastase.ro, ne rezervam dreptul ca in cazul fiecarei folosiri abuzive a informatiilor sau a site-ului in sine sa cercetam, sa raportam si sa initiem actiuni legale in limita maxima permisa prin lege.

8) Contact suport clienti / Reclamatii

Orice nemultumire legata de accesarea, utilizarea, inregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuata, aspecte legate de inscrierea la evenimente si alte asemenea, ne va fi comunicata direct, prin email la adresa suport@ramonnastase.ro. Nu oferim suport telefonic, doar prin email sau chat-ul disponibil pe site si in Platforma IT.

Nemultumirea dvs. va fi inregistrata si veti primi un raspuns in scris, pe adresa de email mentionata cu ocazia aducerii la cunostinta noastra a nemultumirii dvs., in termen de cel mult 48 ore, raportate la o zi lucratoare.

Clientul declara ca este de acord sa nu faca publice aceste nemultumiri (pe retelele de socializare, media, discutii la petreceri private sau in orice alta modalitate) sub rezerva suportarii daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste actiuni.

Orice reclamatie se depune in termen de maxim o luna de la data sesizarii situatiei reclamate.

9) Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

NASTASE RAMON-ADRIAN PFA

Nr de inregistrare J35/1123/10.10.2019

CUI – 36888414

Calea Aradului, Nr. 97, Sc. A, Demisol 1, Timisoara, Romania

Cont bancar: RO24BTRLRONCRT0379658001

 

cum sa incepi in securitate it ramon nastase

INCEPE RECONVERSIA PROFESIONALA IN SECURITATE IT,PORNIND DELA ZERO, CHIAR DE ACUM!

Iti ofer 3 Lectii Gratuite practice despre Securitate IT prin care sa iti arate cum sa faci asta

 

Intra pe mail pentru a citi prima lectie