Termeni si conditii

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului si a Platformei IT

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

1) Informatii despre produse & abonamente

RamonNastase.ro (SC TEACHBIT ROMANIA SRL) face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile (in cazul produselor fizice – imbracaminte) si descrierea fiecarui produs in parte. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

Despre abonamentele Platformei IT

Preturile afisate pe site, la fiecare abonament in parte, nu includ valoarea TVA, care se va adauga la valoarea abonamentului in conditiile legii fiscale.

Plata se poate face prin oricare dintre urmatoarele modalitati: online, cu cardul, prin Stripe sau transfer bancar (doar in cazul abonamentului anual) urmand pasii de plata si instructiunile de plata oferite cu ocazia efectuarii platii.

Nu suntem responsabili pentru procesarea in mod eronat a platii. Nu suntem responsabili pentru erorile inregistrate prin intermediul sistemului de plata, inclusiv, dar fara a se limita la pierderile pe care le-ati suferi utilizand sistemul de plata cu cardul.

Clientul are obligatia de a opta pentru modalitatea de plata aleasa la momentul alegerii tipului de abonament, prin bifarea optiunii corespunzatoare, conform pasilor de achizitionare a abonamentului. Este posibil sa beneficiati de diverse discounturi sau alte beneficii pentru achitarea abonamentului pentru mai multe luni in avans. Aceste beneficii vor fi aduse la cunostinta publicului prin publicarea pe site si prin mijloacele de promovare alese de catre Societate.

Odata ales tipul de abonament si selectata modalitatea de plata, plata este recurenta. Clientul nu trebuie sa parcurga o procedura lunara sau anuala de plata, sumele aferente abonamentului urmand a fi debitate automat din contul Clientului, la inceputul fiecarei perioade de abonament.

Abonamentul clientului are activata plata recurenta automat. Asta inseamna ca la data scadenta a abonamentului se va efectua automat plata de pe cardul introdus la prima comanda. Recurenta se poate opri in orice moment, cu un singur click din contul clientului.

Societatea va emite Clientului o factura fiscala pentru abonamentul/abonamentele achizitionate de pe site, scop in care Clientul va furniza Societatii toate informatiile necesare.

Factura fiscala pentru orice comanda (inclusiv pentru platile recurente) va putea fi regasita in contul clientului si descarcata de acolo. Odata emisa, o factura nu poate fi modificata.

2) Comanda de pe site

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala.

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 16, ora Romaniei, se expediaza in cel mult o zi lucratoare.

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si RamonNastase.ro (SC TEACHBIT ROMANIA SRL) si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca RamonNastase.ro (SC TEACHBIT ROMANIA SRL) se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

RamonNastase.ro (SC TEACHBIT ROMANIA SRL) foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

3) Politica de retur

Toate imaginile produselor prezentate pe site au caracter orientativ, iar in cazul in care clientul nu este multumit, are dreptul de a-l returna in termen de 14 zile de la data facturarii, conform OUG 34/2014 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele în afara spatiilor comerciale. In cazul abonamentului lunar la Platforma IT, garantia de retur este valabila in primele 14 zile de la achitarea primei luni a abonamentului.

Exemplul 1: A fost achitata prima luna si ne aflam in a 12-a zi de la plata primei luni a abonamentului. In acest caz sunt eligil pentru activarea garantiei de retur.

Exemplul 2: Au fost achitate 2 luni de abonament pentru Platforma IT si ne aflam in ziua a 5-a din a 2-a luna. In acest caz nu suntem eligilibili pentru activarea garantiei de retur pentru ca au expirat primele 14 zile de la achizitia initiala.

4) Inregistrarea ca membru in Platforma IT – pentru clientii TEACHBIT ROMANIA SRL

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.
Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei revenindu-va integral.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

5) Confidentialitatea datelor personale – pentru clientii TEACHBIT ROMANIA SRL

RamonNastase.ro (SC TEACHBIT ROMANIA SRL) se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre RamonNastase.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

6) Copyright – Drepturi de autor & Proprietatea intelectuala

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, materiale video etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitare de responsabilitate

 • Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
  intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
 • deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
 • informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
 • posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
 • neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
  continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

 • produsul comandat nu este pe stoc
 • identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

7) Drepturile utilizatorilor – vizitator / client

Vizitarea si accesarea site-ului de catre utilizatori si de catre orice persoane, cu utilizarea corespunzatoare a serviciului, se poate face numai in 2 modalitati: ca vizitator si ca membru inregistrat (doar in conditia in care persoana respectiva a achizitionat un produs online).

In cazul achizitionarii unui produs online, contul de utilizator va fi creat la maxim 48 de ore de la achizitionare, cu acces la produsul achizitionat din momentul lansarii.

a. Numele de user si parola de acces

Utilizatorii site-ului care beneficiaza de cont  isi asuma obligatia de a nu divulga parola de acces ori numele de user stabilite pentru utilizarea facilitatilor si a informatiilor oferite de site, precum si obligatia de a pastra in conditii de securitate parola de acces ori numele de user, mentinand stricta confidentialitate a acestora astfel incat acestea sa nu poata fi aflate de catre terte persoane. Incalcarea acestei obligatii atrage raspunderea utilizatorilor respectivi pentru orice consecinte produse, iar RamonNastase.ro (SC TEACHBIT ROMANIA SRL) nu are, in acest caz, nici o raspundere.

La inregistrare, fiecare utilizator va primi un identificator unic de logare pe care doar el il poate utiliza. Utilizatorii au obligatia de a instiinta imediat echipa RamonNastase.ro (SC TEACHBIT ROMANIA SRL) despre orice caz de utilizare neautorizata a parolei de acces si a numelui de user ori despre orice situatie in care utilizarea acestora se face de catre persoane care nu sunt inregistrate ca membri, ori despre orice situatie in care este posibil acest lucru datorita faptului ca parola de acces ori numele de user al unui utilizator au ajuns in orice mod la dispozitia unor terte persoane.

b. Furnizarea de date si informatii

Completarea formularelor de comanda sau inregistrarea ca membru atrage obligatia utilizatorilor respectivi de a furniza date si informatii complete, exacte, actuale si reale despre acestia, cum ar fi: numele si prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa, locul de munca actual, studiile ori specializarile dobandite, precum si orice informatii care sunt solicitate pentru inscriere.

Furnizarea de catre utilizatori a oricaror date si informatii false este interzisa, iar raspunderea in acest caz apartine respectivilor utilizatori si nu RamonNastase.ro (SC TEACHBIT ROMANIA SRL). Utilizatorii site-ului isi asuma obligatia de a furniza informatii, ori de a completa, preciza sau actualiza informatiile prezentate ori de cate ori acest lucru se impune sau acest lucru le este solicitat. Prin simpla lor inregistrare ca membri ori ca vizitatori, utilizatorii respectivi accepta ca RamonNastase.ro sa utilizeze si sa prelucreze datele personale transmise catre site.

c. Materialele si informațiile accesibile prin intermediul site-ului

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site ori catre RamonNastase.ro isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea RamonNastase.ro (SC TEACHBIT ROMANIA SRL), ci numai raspunderea persoanelor respective.

Utilizatorii site-ului sunt singurii responsabili pentru materialele si informatiile postate pe site ori pentru opiniile exprimate in orice zone ale site-ului, indiferent ca este vorba despre zone accesibile tuturor utilizatorilor ori zone accesibile doar anumitor utilizatori (casute de mesaje, forum, concursuri organizate prin intermediul site-ului ori camere de chat).

Toate materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului sunt proprietatea RamonNastase.ro (SC TEACHBIT ROMANIA SRL), iar drepturile (inclusiv cel de autor) corespunzatoare acestora apartin RamonNastase.ro (SC TEACHBIT ROMANIA SRL), astfel ca orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site inteleg si accepta acest lucru prin simpla trimitere, indiferent de modalitatea de trimitere a informatiilor ori materialelor respective. RamonNastase.ro (SC TEACHBIT ROMANIA SRL) poate folosi orice material introdus pe site in scopuri promotionale pe oricare alte situri sau in alte medii partenere, cu exceptia celor pentru care RamonNastase.ro (SC TEACHBIT ROMANIA SRL) a renuntat voluntar si la drepturile de autor in favoarea celor care au transmis materialele.

Este interzisa postarea de mesaje de orice fel care incalca ori prejudiciaza in orice mod drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane ori alte drepturi, materiale obscene ori cu continut obscen sau pornografic, materiale defaimatoare sau jignitoare, materiale avand un continut cu caracter rasial ori discriminatoriu, materiale care contin virusi, cai troieni sau altele similare care pot conduce la perturbarea functionarii site-ului ori a serviciului ori la deteriorarea in orice mod a datelor si informatiilor de pe site ori oferite de acesta.

d. Cookies

Utilizatorii site-ului inteleg si accepta ca RamonNastase.ro (SC TEACHBIT ROMANIA SRL) utilizeaza „cookies” si identifica adresele IP ale utilizatorilor, pentru a determina o serie de date privind preferintele vizitatorilor, paginile din site ori paginile de web vizitate, caracteristicile computerelor utilizate pentru vizitarea site-ului ori alte date care permit RamonNastase.ro (SC TEACHBIT ROMANIA SRL) prestarea serviciului in cele mai bune conditii.

Utilizatorii site-ului inteleg si accepta ca prin inscrierea lor ca membri, RamonNastase.ro (SC TEACHBIT ROMANIA SRL) are dreptul de a le expedia saptamanal un mesaj continand un buletin de stiri (Newsletter) ori un numar de doua e-mail-uri/saptamana care pot contine materiale promotionale oferite de catre terte persoane.

Utilizatorii isi asuma obligatia de a nu introduce orice fel de virusi pe site ori in mesajele transmise altor utilizatori si de a se abtine de la orice fel de actiuni de tipul „flooding”, „spamming”, „mailbombing” sau „crashing”, precum si de la trimiterea de mesaje nesolicitate catre orice alt utilizator.

Este interzisa, de asemenea, utilizarea de catre utilizatori a oricaror dispozitive sau programe de calculator ori orice alte mijloace care pot conduce la modificarea functionarii site-ului ori serviciului sau la impiedicarea ori tulburarea in orice mod a functionarii acestora.

e. Drepturile RamonNastase.ro (SC TEACHBIT ROMANIA SRL)

RamonNastase.ro (SC TEACHBIT ROMANIA SRL) are dreptul sa interzica de indata, fara preaviz si fara nici o alta formalitate, accesul pe site al oricarui utilizator ori al oricarei persoane care incalca in orice mod oricare dintre clauzele prezentei conventii. In acest caz, RamonNastase.ro (SC TEACHBIT ROMANIA SRL)are dreptul sa inceteze de indata furnizarea serviciului catre persoanele mentionate.

RamonNastase.ro (SC TEACHBIT ROMANIA SRL) are dreptul de a modifica fara nici un fel de preaviz sau orice alta formalitate oricare dintre prevederile „Termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului”. Orice modificare este acceptata de catre utilizatorii site-ului prin simpla utilizare a oricarei facilitati oferite de site sau de serviciu ori prin accesarea site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului utilizator de a inceta de indata accesarea site-ului ori utilizarea in orice mod a serviciului.

f. Confidenţialitatea utilizatorului

Acest site are o politica foarte simpla si clara in legatura cu confidentialitatea utilizatorului: noi nu impartim datele personale sau adresele postei electronice cu nimeni.

Vizitatorii site-ului care se inscriu pe listele de primire de emailuri pot fi siguri ca datele lor vor fi pastrate in siguranta. Vizitatorilor care isi lasa adresa electronica le va fi ceruta intotdeauna permisiunea in cazul in care vrem sa postam adresa sau mesajul lor pe site-ul nostru. Adresele electronice ale celor care ne scriu nu vor fi postate decat daca utilizatorul insusi nu ne da permisiunea pentru aceasta.

In plus, vizita utilizatorului este anonima, in afara cazului in care el insusi nu ne da datele proprii precum: numele, adresa postei electronice, etc. Mai precis,  ramonnastase.ro, learn.ramonnastase.ro, platforma.ramonnastase.ro, training.ramonnastase.ro  nu foloseste niciunul dintre programele care pot, in mod fortat, fara consimtamantul utilizatorului, sa citeasca datele personale de pe calculatorul acestuia.

g. Păstrăm cu atentie datele utilizatorului

Daca utilizatorul isi lasa adresa de e-mail, noi pastram cu atentie toate datele utilizatorului care se gasesc pe acest site.

Comportamentul nostru fata de informatiile personale ale utilizatorului este foarte clar: noi nu vindem, nu imprumutam, nu distribuim si nu aratam datele personale ale utilizatorului, incluzand adresa de email, niciunei terte partii. In plus, facem un efort deosebit ca informatiile pe care le dobandim de la fiecare utilizator sa fie protejate la maxim si sigure la noi.

h. Protectia utilizatorului

Pentru protectia utilizatorilor site-ului ramonnastase.ro, ne rezervam dreptul ca in cazul fiecarei folosiri abuzive a informatiilor sau a site-ului in sine sa cercetam, sa raportam si sa initiem actiuni legale in limita maxima permisa prin lege.

8) Contact suport clienti / Reclamatii

Orice nemultumire legata de accesarea, utilizarea, inregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuata, aspecte legate de inscrierea la evenimente si alte asemenea, ne va fi comunicata direct, prin email la adresa [email protected].

Nemultumirea dvs. va fi inregistrata si veti primi un raspuns in scris, pe adresa de email mentionata cu ocazia aducerii la cunostinta noastra a nemultumirii dvs., in termen de cel mult 48 ore, raportate la o zi lucratoare.

Clientul declara ca este de acord sa nu faca publice aceste nemultumiri (pe retelele de socializare, media, discutii la petreceri private sau in orice alta modalitate) sub rezerva suportarii daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste actiuni.

Orice reclamatie se depune in termen de maxim o luna de la data sesizarii situatiei reclamate.

9) Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

SC TEACHBIT ROMANIA SRL

Nr de inregistrare J35/1813/15.04.2019

CUI – 40982451

Calea Aradului, Nr. 97, Sc. A, Demisol 1 Timisoara

ING: RO36INGB0000999909009623