fbpx

Platforma Software Defined Networking (SDN) de la Omada integrează dispozitive de rețea, inclusiv Access Point-uri, switch-uri și gateway-uri, oferind administrare centralizată cloud 100%. Omada creează o rețea extrem de scalabilă – controlată dintr-o singură interfață. Sunt oferite atât conexiuni wireless, cât și prin cablu, ideale pentru utilizarea în industrii ca HoReCa, Educație, Retail, Întreprinderi și în alte domenii industriale.

Urmărește video-ul de mai jos pentru a află mai multe despre TP-Link Omada:

Platforma TP-Link Omada – Cloud SDN

În acest video au fost prezentate următoarele echipamente marca TP-Link:

TP-Link Omada Cloud SDN

PS: Poți testa platforma TP-Link Omada aici: https://emulator.tp-link.com/EmulatorV5.0/index.html#dashboard

Cui se adreseaza TP-Link prin aceste solutii?

Echipamentele de business TP-Link din gama Omada sunt construite pentru SMB-urile (small and medium-sized busines), atât organizații mai mici, care au nevoie de o rețea cu până la 100 de dispozitive conectate, până la companii mari care au nevoie de conexiuni complexe, cu sute de terminale care să funcționeze simultan. 

Gama Omada oferă soluții personalizate, pentru eficiență crescută și siguranță maximă. Asta înseamnă că selectarea dispozitivelor și a tipului de rețea se realizează dedicat, în funcție de nevoile specifice ale fiecărei companii.

TP-Link pune la dispoziție și un tool prin care partenerii pot testa soluția Omada SDNhttps://emulator.tp-link.com/EmulatorV5.0/index.html#dashboard 

Nevoia pentru o astfel de soluție derivă din realitatea lumii în care trăim, unde conexiunea la Internet și prezența online sunt esențiale, cu atât mai mult în perioada pe care o traversăm de aproape doi ani încoace. Gestionarea unei afaceri este un proces complex, iar odată cu apariția pandemiei importanța mediului online și a conexiunii a crescut considerabil. Multe business-uri au depins de o gestionare eficientă de la distanță pentru a putea merge mai departe, iar soluțiile alese au reprezentat un factor esențial. 

De cealaltă parte, soluția cu care vine TP-Link, prin gama Omada, este adaptabilă absolut oricărei nevoi de rețea a unui business, de orice natură ar fi el, pentru că la baza performanței oferite de gama Omada SDN stau trei tehnologii principale: 

  • algoritmii bazați pe inteligență artificială (AI-driven*), care asigură o performanță wireless de top, prin ajustarea automată a setărilor canalelor de transmisie și a nivelurilor de încărcare a access point-urilor (AP) din aceeași rețea. Aceștia analizează potențialele probleme de rețea, îi avertizează pe utilizatori cu privire la ele și oferă soluții personalizate relevante. Astfel, nu va mai fi nevoie să vă îngrijorați în legătură cu interferența semnalului Wi-Fi provenit de la diferite AP-uri și puteți preîntâmpina problemele de rețea într-un mod eficient. 
  • implementarea Zero-Touch* – atunci când utilizatorii sunt gata să achiziționeze soluția Omada, nu vor avea nevoie de o echipă costisitoare care configureze cloud-ul Omada. Datorită activității realizate de specialiștii TP-Link chiar înainte ca partenerii să primească, efectiv produsele, implementarea Zero-Touch* oferă posibilitatea configurării unor rețele complexe de la distanță, care să se plieze perfect pe nevoile și dorințele utilizatorilor. 
  • fiabilitate sporită în ceea ce privește conexiunea Wi-Fi în medii de mare densitate – echipate cu antene dedicate, funcții avansate precum selectarea automată a canalului*, dar și ajustarea puterii de transmisie a semnalului, access point-urile Omada Wi-Fi 5 și Omada Wi-Fi 6 se asigură că fiecare dispozitiv beneficiază de o conexiune stabilă chiar și într-un mediu foarte complex. 

În ceea ce privește domeniile principale pentru care este potrivită această soluție, aș menționa HoReCa | Educație | Retail | Birouri | Industrial și multe altele. Aici poți vedea și o serie de studii de caz realizate pe baza implementării soluțiilor Omada – https://www.tp-link.com/ro/business-networking/case-study/ 

Cum se diferentiaza TP-Link fata de alte branduri – Huawei, Ubiquity, D-Link, etc?

Mai întâi, recomandăm ca și competitori Huawei, Ubiquiti, D-Link (Nu suntem competitori direcți cu Cisco și Juniper – ei fac parte dintr-un alt segment).

Un element diferențiator major este cel legat de flexibilitatea soluțiilor de business, care pot fi adaptate oricăror nevoi de afaceri. De asemenea, experiența specialiștilor TP-Link și calitatea recunoscută oferită de brand, la nivel global, sunt avantaje importante. 

Mai mult, TP-Link pune la dispoziția partenerilor un tool pentru testarea soluției Omada SDN – emulatorul Omada SDN, iar informații suplimentare despre dispozitivele compatibile cu soluția Omada SDN puteți afla aici: https://www.tp-link.com/ro/business-networking/all-omada/

În plus, calitatea garantată de expertiza specialiștilor TP-Link, cei 5 ani garanție alături de suportul local înainte și post vânzare, dar și bugetele avantajoase de la care pleacă ofertele TP-Link pentru segmentul de business sunt elemente cheie, care fac diferența atunci când vine vorba despre experiența clienților și despre utilizarea practică a soluțiilor oferite.

Interesat de ce are TP-Link de oferit?

În continuare, te invit să accesezi aceste link-uri pentru a afla mai multe despre souția Omada a celor de la TP-Link:

Pe curând,

Ramon Nastase

cum sa incepi in securitate it ramon nastase

INCEPE RECONVERSIA PROFESIONALA IN SECURITATE IT,PORNIND DELA ZERO, CHIAR DE ACUM!

Iti ofer 3 Lectii Gratuite practice despre Securitate IT prin care sa iti arate cum sa faci asta

 

Intra pe mail pentru a citi prima lectie