fbpx

[Nu prea fac astfel de postari, dar ceva mi-a spus ca am nevoie sa comunic asta, poate ajuta]


Odata cu noul an, incepe o perioada noua, un “inceput nou” (aka. coboara-n jos lu… ) pentru fiecare.

Valabil si pentru mine…

Foarte mult timp mi-am pus intrebari: cine sunt? De ce am venit aici? De ce am facut atat de multe lucruri si foarte putine mi-au reusit? De ce a trebuit sa fac atat de multe schimbari in viata (toata viata)? Care este cauza principala care m-a blocheaza?

Iar odata cu intrebarile, raspunsurile nu au incetat sa apara. Pentru mine a fost: “Nu esti pe calea ta, iar pentru asta ai nevoie sa te trezesti si sa reconfigurezi traseul”, fapt pe care l-am inteles in urma unui incident de sanatate (cum multi dintre noi patim… nu sunt singurul… stiu asta).

Ce incident?
Un preinfarct la doar 27 de ani….
Cum??? Eu? tanar fecior, la doar 27 de ani? Preinfarct?
Da… iata ca se poate… (nu-mi copia exemplu…)

Dar, desi eram intr-un moment in care simteam cum durerea in piept se amplifica, am tot mai putin aer, mana stanga o simt din ce in ce mai putin, palmele devin tot mai reci… am avut parte de un moment de luciditate (printr-un dialog cu mine):
– Ramon1: Intr-un fel imi surade ideea de “a pleca” si a ma intoarce de unde am venit… (dinainte sa ma intrupez)
– Ramon2: Da, te inteleg. Nu e foarte dificil sa te intorci de unde ai venit, dar te-ai gandit ce lasi in urma ta, aici pe Pamant? Toată munca, tot efortul, toată iubirea, tot ajutorul, ce transformare a produs în viața celor din jurul tău?
– Ramon1:…
– Ramon2: Dacă alegi sa iei în serios acest lucru ți se va mai da o șansă să faci lucrurile bine de data aceasta, iar transformarea sa aibă loc atât la nivel interior cat și la nivel exterior, pentru tine și pentru cei din jur.

După acesta discuție interioară, câteva zile mai târziu am început să-mi revin și sa ma pun înapoi pe picioare, cu o perspectiva total noua.
In final, sunt tot mai aproape sa descoper cine sunt si care este rolul meu in lume, in societate, in viata mea.

Cred cu tarie ca este un proces care va durata toata viata (oricat de lunga sau scurta ar fi ea).

Sunt un explorator, un om care vrea sa dea sens fiecarui lucru pe care il face. Un om, care vrea sa construiască un context în care oamenii sa-si descopere sensul lor si sa traiasca in spiritul vietii.

Tocmai, de aceea incep o noua etapa prin acest “S” mare pe care il vezi, care dupa cum a spus Superman: “It’s not an S, on my world it means HOPE”.

Eu o numesc „În Spiritul Vieții” și reprezinta modul în care vreau cu adevărat să-mi trăiesc clipele, atâtea cate vor fi ele.


Iti doresc sa fii pe calea ta pentru ca acolo este bucuria, pacea, fericirea și împlinirea adevarata.

Traieste, in spiritul vietii
Ramon N.

INCEPE RECONVERSIA PROFESIONALA IN SECURITATE IT,PORNIND DELA ZERO, CHIAR DE ACUM!

Iti ofer 3 Lectii Gratuite practice despre Securitate IT prin care sa iti arate cum sa faci asta

 

Intra pe mail pentru a citi prima lectie