Cum sa obtii un job in IT ?” este primul video din seria Joburi in IT cu scopul de a te face sa alegi cel mai potrivit job (pentru tine) din domeniul IT.

Indiferent ca este vorba de Retelistica, Programare, Linux, Securitate sau orice altceva, este foarte important sa alegi in primul rand ceva ce iti place cu adevarat (ai o pasiune pentru acel ceva) si sa nu urmaresti doar partea financiara.

Desi salarile sunt mai mari in IT, poti ajunge sa castigi (mult) mai mult fata de alte industri, dar sa fi profund dezinteresat si dezamagit de ceea ce faci zi de zi.

Scopul acestui video este sa te “trezeasca” si sa te faca sa-ti pui cateva intrebari in legatura cu cei vrei sa faci si unde vrei sa ajungi.

In incheierea acestui articol vreau sa-ti spun ca ai un potential nelimitat in tine si poti sa realizezi tot ce iti propriu.

Ai nevoie de o viziune (o tinta clara spre care sa tinzi), un plan bine definit care sa te indrepte (in fiecare zi) spre acea tinta si de munca. Multa, multa munca.

Iti multumesc pentru interesul si atentia acordata acestui articol despre joburi in domeniul IT.

Daca esti interesat sa inveti mai multe despre domeniul IT (Retelistica, Linux, Securitate si Programare) atunci te invit sa te inscrii in RamonNastase.ro Academy si sa parcurgi cursurile de acolo.

[maxbutton id=”3″ url=”https://ramonnastase.ro/courses/” text=”Intra aici”]

Iti doresc mult succes in cariera ta,

Ramon (cel care te sustine in procesul tau de crestere)

Ramon Nastase

Eu sunt Ramon, am 25 de ani si sunt Pasionat de IT (Retelistica, Programare, Securitate, Tehnologie) si Training. Misiunea mea este sa te ajut pe tine sa-ti atingi potentialul maxim in cariera ta din domeniul IT. Cu acest gand in minte din 2017 pana in prezent, am construit o comunitate de peste 70.000 de persoane pasionate de IT si de invatare continua. Te invit sa citesti articolele de pe acest blog si sa urmaresti celelalte materiale educative de mai jos 👇
Summary
Review Date
Reviewed Item
🎓 Cum sa alegi un Job in domeniul IT ?
Author Rating
51star1star1star1star1star