fbpx

In acest interviu realizat la Metropola TV in emisiunea „Dimineti cu Georgia”, vorbesc despre cum arata domeniul IT in 2022, care este cererea din piata, ce salarii primesc IT-istii si care sunt modalitatile de a castiga bani in domeniu. Urmareste interviul mai jos:

Cum sa castigi Bani din IT in 2022?


Tehnologia se dezvolta. Apar gadget-uri noi, aplicatii noi, software-uri care ne fac viata mai usoara. Sistemele de operare, aplicatii sunt actualizeaza constant, sunt slefuite constant, sunt perfectionate. Asa suntem si noi oamenii, perfectibili, iar pentru asta avem nevoie si noi sa ne actualizam si dezvoltam constant. Avand in vedere ca toate acestea creeaza o cerere foarte mare de specialisti IT:

Misiunea mea este să ajut 100.000 (1% din populatia Romaniei) oamenii să-și descopere vocația, să genereze mai mulți bani și să devină liberi cu ajutorul tehnologiei.

Pentru asta, avem nevoie de educatie adaptata la noua era moderna in care traim. Educatie & informatii relevante, pratice, aplicabile imediat. Credem ca educatia are nevoie sa fie flexibila, adaptata stilului fiecaruia si accesibila, fara granite sau bariere (de pret, de locatie sau de tehnologie). Pentru a fost creata platforma de cursuri IT by Ramon Nastase.

Educatia este la un click distanta, iar noi trebuie doar sa o accesam. Alatura-te platformei de cursuri IT by Ramon Nastase si da START-ul in IT, de la zero pana la angajare. Intra aici: https://training.ramonnastase.ro/

Spor la invatat iti doresc,

Ramon Nastase

cum sa incepi in securitate it ramon nastase

INCEPE RECONVERSIA PROFESIONALA IN SECURITATE IT,PORNIND DELA ZERO, CHIAR DE ACUM!

Iti ofer 3 Lectii Gratuite practice despre Securitate IT prin care sa iti arate cum sa faci asta

 

Intra pe mail pentru a citi prima lectie