fbpx

In acest tutorial din seria #nvata Securitate vorbim despre cei 5 pasi ai procesului de Hacking. Hacking-ul (atat etic cat si cel de tipul Black Hat) necesita o serie de pasi pentru a reduce timpul investit in proces si pentru a proteja (de detectia) persoanei care a initiat atacul cibernetic. In video-ul de mai jos vorbesc mai in detaliu despre toate aceste:

Ca un rezumat al acestui video despre procesul de hacking (sau cel de Penetration Testing), iti voi lasa mai jos cei 5 pasi despre care am discutat in video-ul de mai sus:

  1. Reconnassaince – aka. Information Gathering
  2. Scanning
  3. Gaining Access
  4. Maintaining Access
  5. Covering Tracks

Sper ca ti-a fost benefic acest video si iti doresc mult spor in procesul de hacking (etic šŸ™‚ Daca esti interesat sa inveti mai multe despre Securitate Cibernetica & Hacking, atunci iti recomand cartea mea ā€œHacking cu Kali Linuxā€œ, care este #1 Best-Seller pe Amazon.

Notiunile explicate in aceasta carte te vor ajuta extrem de mult sa intelegi atat elementele teoretice cat si cele practice care au de a face cu Securitatea si Hacking-ul; cum gandeste un hacker, care este procesul prin care trece pentru a genera atacuri; cum sa generezi atacuri cibernetice cu ajutorul Kali Linux, dar si cum sa te aperi de ele. Click AICI pentru a afla mai multe.

Ramon (cel care te sustine in procesul tau de crestere)

cum sa incepi in securitate it ramon nastase

INCEPE RECONVERSIA PROFESIONALA IN SECURITATE IT,PORNIND DELA ZERO, CHIAR DE ACUM!

Iti oferĀ 3 Lectii GratuiteĀ practice despre Securitate ITĀ prin care sa iti arate cum saĀ faci asta

Ā 

Intra pe mail pentru a citi prima lectie