In acest tutorial din seria #nvata Securitate vorbim despre cei 5 pasi ai procesului de Hacking. Hacking-ul (atat etic cat si cel de tipul Black Hat) necesita o serie de pasi pentru a reduce timpul investit in proces si pentru a proteja (de detectia) persoanei care a initiat atacul cibernetic. In video-ul de mai jos vorbesc mai in detaliu despre toate aceste:

Ca un rezumat al acestui video despre procesul de hacking (sau cel de Penetration Testing), iti voi lasa mai jos cei 5 pasi despre care am discutat in video-ul de mai sus:

  1. Reconnassaince – aka. Information Gathering
  2. Scanning
  3. Gaining Access
  4. Maintaining Access
  5. Covering Tracks

Sper ca ti-a fost benefic acest video si iti doresc mult spor in procesul de hacking (etic 🙂 Daca esti interesat sa inveti mai multe despre Securitate Cibernetica & Hacking, atunci iti recomand cartea mea “Hacking cu Kali Linux“, care este #1 Best-Seller pe Amazon.

Notiunile explicate in aceasta carte te vor ajuta extrem de mult sa intelegi atat elementele teoretice cat si cele practice care au de a face cu Securitatea si Hacking-ul; cum gandeste un hacker, care este procesul prin care trece pentru a genera atacuri; cum sa generezi atacuri cibernetice cu ajutorul Kali Linux, dar si cum sa te aperi de ele. Click AICI pentru a afla mai multe.

Ramon (cel care te sustine in procesul tau de crestere)

Ramon Nastase

Eu sunt Ramon, am 25 de ani si sunt Pasionat de IT (Retelistica, Programare, Securitate, Tehnologie) si Training. Misiunea mea este sa te ajut pe tine sa-ti atingi potentialul maxim in cariera ta din domeniul IT. Cu acest gand in minte din 2017 pana in prezent, am construit o comunitate de peste 70.000 de persoane pasionate de IT si de invatare continua. Te invit sa citesti articolele de pe acest blog si sa urmaresti celelalte materiale educative de mai jos 👇
Summary
Review Date
Reviewed Item
😈 Cei 5 Pasi ai Procesulului de HACKING
Author Rating
51star1star1star1star1star