fbpx

In acest tutorial din seria #nvata Securitate vorbim despre cei 5 pasi ai procesului de Hacking. Hacking-ul (atat etic cat si cel de tipul Black Hat) necesita o serie de pasi pentru a reduce timpul investit in proces si pentru a proteja (de detectia) persoanei care a initiat atacul cibernetic. In video-ul de mai jos vorbesc mai in detaliu despre toate aceste:

Ca un rezumat al acestui video despre procesul de hacking (sau cel de Penetration Testing), iti voi lasa mai jos cei 5 pasi despre care am discutat in video-ul de mai sus:

  1. Reconnassaince – aka. Information Gathering
  2. Scanning
  3. Gaining Access
  4. Maintaining Access
  5. Covering Tracks

Sper ca ti-a fost benefic acest video si iti doresc mult spor in procesul de hacking (etic 🙂 Daca esti interesat sa inveti mai multe despre Securitate Cibernetica & Hacking, atunci iti recomand cartea mea “Hacking cu Kali Linux“, care este #1 Best-Seller pe Amazon.

Notiunile explicate in aceasta carte te vor ajuta extrem de mult sa intelegi atat elementele teoretice cat si cele practice care au de a face cu Securitatea si Hacking-ul; cum gandeste un hacker, care este procesul prin care trece pentru a genera atacuri; cum sa generezi atacuri cibernetice cu ajutorul Kali Linux, dar si cum sa te aperi de ele. Click AICI pentru a afla mai multe.

Ramon (cel care te sustine in procesul tau de crestere)

INCEPE RECONVERSIA PROFESIONALA IN SECURITATE IT,PORNIND DELA ZERO, CHIAR DE ACUM!

Iti ofer 3 Lectii Gratuite practice despre Securitate IT prin care sa iti arate cum sa faci asta

 

Intra pe mail pentru a citi prima lectie