fbpx

In acest articol vom vorbi despre concursul national AcadNet. Vei afla ce este AcadNet, cand se organizeaza si daca esti eligibil sa participi la concurs. Hai sa incepem!

Vreau sa-ti spun faptul ca Acadnet mi-a schimbat (complet) viata. In 2013 cand am participat la competita nationala si am castigat locul 1, am avut parte de unul dintre cele mai faine sentimente din viata mea.

A fost un moment magic, de neuitat, care m-a invatat extrem de multe lucruri despre viata si mentalitatea de invingator. Am venit extrem de bine pregatit la acest concurs. Iata mai jos si diploma:

concursul si olimipada acadnet ramon nastase premiul 1

Datorita acestui premiu, am putut intra la facultate ca olimpic, fara sa dau examenul de admitere. A fost un mare privilegiu pentru mine, un baiat pe vremea aceea care venea din Arad si nu era stralucit la scoala. Nota de la Bac era 8 si un pic. Nu ma puteam compora cu mintile stralucite care aplicau pentru facultate si reuseau sa intre cu brio.

Avantajul meu a fost ca am fost (foarte) bine pregatit. Inainte de concurs, am decis sa-mi dau certificari in domeniu pentru a atinge un nivel superior de pregatire pe care stiam ca ceilalti participanti nu il vor avea. Am reusit sa obtin certificare CCNA Routing & Switching, respectiv CCNA Security. Acest lucru m-a motivat si mi-a dat mult curaj sa merg mai departe si sa tintesc spre locul 1.

Ce ma ajutat cel mai mult au fost cursurile Cisco pe care le-am parcurs, in mod special examenele de certficare.

Urmareste video-ul de mai jos pentru ca vorbesc in detaliu despre experienta mea de la AcadNet:


De asemenea, te invit sa urmaresti si acest video in care continui sa vorbesc despre cum am invatat IT-ul:

Cum am inceput sa invat IT

Pentru ca esti elev si doresc sa te ajut sa te pregatesti si mai bine pentru concursul/olimpiada Acadnet, iti pun la dispozitie, Gratuit, platforma de cursuri TeachBit.ro creata de mine prin care vei putea invata Retele de Calculatoare, Linux & Servere, Programare si Securitate. Intra AICI si bucura-te de ea.

Spor la invatat iti doresc,

Ramon Nastase

cum sa incepi in securitate it ramon nastase

INCEPE RECONVERSIA PROFESIONALA IN SECURITATE IT,PORNIND DELA ZERO, CHIAR DE ACUM!

Iti ofer 3 Lectii Gratuite practice despre Securitate IT prin care sa iti arate cum sa faci asta

 

Intra pe mail pentru a citi prima lectie