Chat with us, powered by LiveChat

Tutorialele de pe YouTube, organizate pentru tine

Iti doresti sa inveti mai multe despre IT? Sa progresezi?

Acum ai aceasta sansa prin intermediul tutorialelor mele din ramuri ale IT-ului precum Retelistica, Programarea, Linux sau Securitatea Cibernetica.

 

CE DORESTI SA INVETI ?

Tutoriale Video despre IT

Seria de Tutoriale – “Invata Retelistica”

Peste 70 de tutoriale din care sa inveti cum functioneaza Retelele de Calculatoare. Structura acestor tutoriale se bazeaza pe programa certificarii Cisco CCNA.

70+ Video-uri cu      Ramon Nastase

Seria de Tutoriale – “Invata Linux”

Peste 30 de tutoriale din care sa inveti cum functioneaza Linux si Administrarea Serverelor. Structura acestor tutoriale se bazeaza pe programa LPI.

30+ Video-uri cu        Ramon Nastase

Seria de Tutoriale – “Invata Programare”

Daca esti curios sa inveti programare si sa-ti dezvolti propriile programe, acum ai ocazia sa faci asta folosind Python. De ce Python? Pentru ca este un limbaj de programare usor de invatat cu care poti construii aplicatii complexe.

10+ Video-uri cu        Ramon Nastase

Seria de Tutoriale – “Programare in Java”

In aceasta serie de tutoriale de programare in Java vei invata cum sa folosesti acest limbaj de programare si sa stapananesti conceptele de POO (Programare Orientata pe Obiecte). Java este un limbaj extrem de cautat de catre angajatori, iar tu vei putea sa-l inveti rapid si sa te angajezi.

10+ Video-uri cu     Ramon Nastase

Seria de Tutoriale – “Invata Securitate”

Te atrage ideea de Securitate Cibernetica ? Iti suna bine termenul de “Hacking” ? Ei bine, in aceste tutoriale exact asta vei face. Vei invata cum sa faci Hacking si cum sa securizezi elemente de retea, servere si OS-uri.

10+ Video-uri cu     Ramon Nastase

Seria de Tutoriale – “Invata Android”

Vrei sa inveti sa-ti creezi propriile aplicatii pe mobil? Acum ai ocazia prin intermediul tutorialelor de Android din care vei invata cum sa-ti faci aplicatii pe aceasta platforma mobila.

Tutoriale Video cu     Edvin Mako

Obtine cartile mele Gratuit!

Introdu numele si adresa de email, iar eu iti voi trimite imediat 2 carti care sa te ajute sa inveti mai rapid IT.