fbpx

Promovez brandul tau pentru bunastarea urmaritorilor

 

Din 2017 pana in prezent am colaborat cu branduri mari din tara si din afara care au impact la nivel global.

Scopul colaborarii este de a informa persoanele care ma urmaresc despre produsele sau serviciile tale care ii pot ajuta sa-si dezvolte nivelul de bunastare din viata personala sau profesionala.

Aparitii

TP-LINK-ramon-nastase
Ramon Nastase 2021

Ramon Nastase este numele meu si ma consider a fi unĀ IT-ist Optimist, pasionat de Educatie. Cred in tehnologie, cred in educatie si in puterea lor de a ne oferiĀ Libertatea, Progresul si BucuriaĀ de a face lucrurile in fiecare zi, de care fiecare dintre noi are nevoie.

Ā Acesta este motivul pentru care eu am ales sa dau o forma simpla si clara, cunostintelor pe care le-am obtinut inĀ ultimii 12 aniĀ si sa le pun intr-unĀ format care sa-i ajute pe cei care doresc o cariera in IT, sa inceapa si sa reuseasca. Sunt trainer, autor si co-fondatorul companieiĀ TeachBit care se axeaza pe formarea si training-ul persoanelor care vor sa-si inceapa o cariera in domeniul IT. Prin aceasta companie, ne propunem sa ajutam la digitalizarea Romaniei, digitalizare care incepe in primul si primul rand cu noi, oamenii. Pana in prezent am colaborat cu branduri mari care au un impact la nivel global. Printre acestea se numara:

 

1) Cisco Romania – LINK

2) TP-Link Romania – LINK

3) Lemon.io – LINK

4) JustJoin.IT – LINK

Aparitii media

Metropola TV

Canal 33

Metropola TV

Interesat de colaborarea pentru promovarea produselor unui public pasionat de IT si tehnologie?

Atunci, contacteaza-ma pe adresa de mail ramon@teachbit.ro si vom realiza un pachet complet (prin YouTube, TikTok, Facebook, Instagram, Newsletter, Blog si LinkedIn) pentru nevoile afacerii tale (sau ale clientilor tai).

Poza color - Ramon Nastase
cum sa incepi in securitate it ramon nastase

INCEPE RECONVERSIA PROFESIONALA IN SECURITATE IT,PORNIND DELA ZERO, CHIAR DE ACUM!

Iti oferĀ 3 Lectii GratuiteĀ practice despre Securitate ITĀ prin care sa iti arate cum saĀ faci asta

Ā 

Intra pe mail pentru a citi prima lectie