fbpx

In acest video vei afla cum sa te angajezi in IT ca Administrator de Retea. Iti voi da pasii pe care trebuie sai urmezi pentru a te angaja si profesa in IT ca Administrator de Retea.

In general eu ma refer foarte des (ca knowledge) la certificarile Cisco pentru ca indica foarte clar nivelul pe care o persoana il are (sau pe care il poate avea) la momentul respectiv in cariera. Desigur exista si exceptii, persoane care nici nu vor sa auda de certficari, dar care au ajuns la un nivel impresionant din punctul de vedere al cunostintelor.

Tie iti recomand sa te uiti la aceste certificari ca la niste repere, ca la punctele ce trebuiesc atinse pentru a ajunge la un nivel si mai bun in cariera ta.

Pe langa asta mai vreau sa-ti spun ca indiferent de ce arie a IT-ului este vorba (Retelistica, Programare, Linux, Securitate Cibernetica sau orice altceva) este foarte important sa alegi in primul rand ceva ce iti place cu adevarat (ai o pasiune pentru acel ceva) si nu sa urmaresti partea financiara.

Desi salarile sunt mai mari in IT, poti ajunge sa castigi (mult) mai mult fata de alte industri, dar sa fi profund dezinteresat si dezamagit de ceea ce faci zi de zi.

In incheierea acestui articol vreau sa-ti spun ca ai un potential nelimitat in tine si poti sa realizezi tot ce iti propriu.

Ai nevoie de o viziune (o tinta clara spre care sa tinzi), un plan bine definit care sa te indrepte (in fiecare zi) spre acea tinta si de munca. Multa, multa munca.

Iti multumesc pentru interesul si atentia acordata acestui articol desprecum sa te angajezi in IT ca Administrator de Retea.

Nu uita, ai nevoie de o mentalitate corecta, o strategie buna si de multa actiune, iar eu te pot ajuta cu asta.

Daca ai nevoie de un plan de cariera si de cunostinte in domeniul Retelelor de Calculatoarea atunci iti recomand sa intri AICI si sa studiezi din ce poti alege. Daca ai nelamuriri, scrie-mi u email, iar eu iti raspund.

Iti doresc mult succes in cariera ta,

Ramon (cel care te sustine in procesul tau de crestere)

INCEPE RECONVERSIA PROFESIONALA IN SECURITATE IT,PORNIND DELA ZERO, CHIAR DE ACUM!

Iti ofer 3 Lectii Gratuite practice despre Securitate IT prin care sa iti arate cum sa faci asta

 

Intra pe mail pentru a citi prima lectie