Chat with us, powered by LiveChat

cursuri

Educatie in domeniul IT

Iti doresti sa inveti mai multe ? Sa progresezi ? Acum ai aceasta sansa prin intermediul cursurilor mele din arii precum Retele, Programare,, Linux sau Securitate. Alege cel putin una de mai jos.

CE DORESTI SA INVETI ?

RamonNastase.ro Academy

Introducere in Retele de Calculatoare

I ti doresti sa intelegi cum comunica calculatoarele ? Cum functioneaza Internetul ? Atunci cursul asta e pentru tine. Cu cunostintele noi pe care le vei dobandii, iti cresc sansele de angajare in IT mai ales pe pozitii precum: Administrator de retea sau servere, Inginer de Retea, etc.

72 Video-uri, 5:30 h         curs cu Ramon Nastase

Introducere in Linux si Administrarea Serverelor

Te atrage ideea de a lucra cu Servere ? Vrei sa inveti ce se afla “in spatele” lucrurilor ? Atunci acest curs este pentru tine. “Linux” este cuvantul cheie aici !

36 Video-uri, 2:00 h     curs cu Ramon Nastase

Introducere in Programare cu Python

Iti doresti sa inveti programare ? Vrei sa inveti lucrurile de la 0 ? Atunci cursul acesta e exact ce cauti. Vei invata programare in Python de la zero.

36 Video-uri, 3:00 h     curs cu Ramon Nastase

Introducere in Securitate si Hacking

Te atrage ideea de Securitate Cibernetica ? Iti suna bine termenul de “Hacking” ? Ei bine, in acest curs exact asta vei face. Vei invata cum sa faci Hacking si cum sa securizezi elemente de retea, servere si OS-uri.

100 Video-uri, 20:00 h     curs cu Ramon Nastase

Obtine cartile mele Gratuit!

Introdu numele si adresa de email, iar eu iti voi trimite imediat 2 carti care sa te ajute sa inveti mai rapid IT.